Beoordelingen van Gossimijne Uden

Recente recensies van Gossimijne Uden

5 sterren na 354 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!!! Maar goed, niet anders verwacht! Thanxx👍🏼💪

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden voor4personen en maar1 klein bakje salade verder alles 100procent!!Zeker weer voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom op tijd bezorgd en top gegeten, in deze COVID periode blijven we lekker bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgd. Alles goed verpakt. Warm en koud gescheiden. Warm was ook echt nog warm. En lekker als altijd. Fijn dat er ook in Odiliapeel wordt bezorgd zonder extra kosten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk, zeker aan te bevelen. Netjes verpakt, goed warm en ruim voldoende. Die snappen gewoon hoe het moet!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heel goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom top, volledig corona proof op tijd geleverd. Dat was weer smullen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was goed verpakt, mooie porties en ook lekker. Wel jammer dat het 45 min voor de aangevraagde bezorgtijd werd gebracht. De helft van ons gezin stond nog onder de douche of nog in de werkkleding en de gasten waren er nog niet. Had dan vooraf laten weten dat je veel eerder zou komen, of dat akkoord is.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben vanavond heerlijk gegeten. De carpaccio was weer als vanouds. Met lekker wat meer dressing dan de vorige keren! Super! Ook goed dat we voldoende heerlijke kruidenboter erbij kregen, dat was voor ons gevoel voorheen ook minder. Leuk dat jullie er een gratis product bij geven. Wij hebben dit keer genoten van een lekker dessert. Wij zullen nog zeker vaker bestellen bij jullie in deze moeilijke tijd!

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer erg smaakvol en goed warm na bezorging!

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden deze keer erg weinig eten en een beetje teleurgesteld voor 32 euro.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stipte bezorging en we hebben heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas waren de frietjes niet meer warm bij aankomst. En lag de doos vd carpaccio op z’n zij waardoor het een hoop lag! de rest hebben we weer heerlijk gegeten net als altijd 😋

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sparibs waren niet zoals we gewend zijn normaal vallen ze van het bot nu was het niet mals helaas

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alles naar wens goed verzorgd lekker warm OP tijd bezorgd keurig

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was een uur later dan afgesproken. Het was prettiger geweest als er op de bakjes een sticker zat waarop stond wat er in zat. Nu was het voor iedereen gokken wat er in zat. Deze manier is niet voor herhaling vatbaar.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was super, maar de bestelling kwam bijna 1 uur later dan afgesproken, zonder dat ik een melding over de vertraging had gekregen. Dat laatste had wel gemoeten, vind ik.

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Knap dat mijn bestelling om 17:45 wordt gebracht en dat ik om 20:01 een mail krijg dat mijn bestelling onderweg is

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Een half uur naar de afgesproken bezorgtijd zelf maar eens gebeld waar het bleef. De dame kon niet garanderen wanneer het klaar zou zijn en naar wat aandringen kon ik het ZELF NA NOG EENS 20 min op komen halen. Communicatie en service is gewoon echt belachelijk slecht en het niet de eerste keer

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had aangegeven om de Pepersteak rear te bakken. Helaas was dit niet het geval. Veel plekken was het vlees grijs (doorbakken) en in het midden was het vlees niet eens medium. Eerste keer dat de Pepersteak dus tegenviel en niet mals was.

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

vandaag was het heel lang wachten, het was druk. 17:15 besteld online, verwachte bezorging 18:15, 1ste keer gebeld om 18:30; het was druk het kwam er aan, 19:05 weer gebeld, het stond klaar, 19:20 de bel gaat het eten is er! tja, wel jammer dat het dit keer zo lang duurde, en er weinig begrip was dat we lang moesten wachten , want "het is druk"

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede snelle bezorging en het eten was weer lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Leek wel of de friet 2 keer opgebakken was

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was het dit keer iets minder. Vond alles erg zout, terwijl ik zelf best wel wat zout gewend ben...

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was beetje aan de koude kant. Lekkere gerechten

, 23-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker. Nadeel van thuis laten bezorgen is dat warme gerechten, zoals frites, al behoorlijk zijn afgekoeld als je gaat eten.

, 22-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere tapas. Ze waren één gerecht vergeten, maar na een telefoontje stond de bezorger binnen enkele minuten weer op de stoep met het missende gerecht. Uitstekend opgelost! We hebben genoten.

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de 1e keer besteld. We hadden de Gossie's Vis tapas. Heerlijk gegeten, genoeg voor twee personen, zelfs iets te veel. Voor herhaling vatbaar

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wellicht tapas o.i.d. van rond de 25 euro is ook voldoende. Bij 32.50 euro best grote porties voor 2 personen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kreeg mijn eten gisteren maar het vlees was nog gewoon rauw, moest het zelf nog bakken. Dat kan toch nooit de bedoeling zijn kan ik beter zelf koken, was wel teleurgesteld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom top gegeten, levering precies op afgesproken tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker, maar het had warmer mogen zijn.

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas niet bezorgd rond het door gossimijne aangegeven tijdstip. De zalm was droog, de saté niet helemaal gaar en de frietjes te hard gebakken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Iedereen heeft genoten en gaf aan dat het eten van hoge kwaliteit was. Blij met de keuze om bij Jullie te bestellen. Voor herhaling vatbaar.

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pepersteak was droog en hard. De saus slecht opgewarmd in de magnetron. De kip was taai en bijna koud. De friet was taai en koud. Totaal niet hoe we het van jullie gewend waren toen jullie op de oude locatie zaten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was 25 min te vroeg

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

(warme) gedeelte was heerlijk en best snel geleverd... Jammer dat de 2 koude gerechten vergeten waren, na bellen werden deze als nog geleverd na een dik half uur toen de rest al op was. Graag een volgende keer de complete bestelling in 1 keer.

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat ik bestel word goed geregeld

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bezorging was precies op tijd (1 minuut later dan aangegeven) en alles was netjes verzorgd ingepakt. helaas was de kip een beetje aan de droge kant maar voor de rest super verzorgd.

, 13-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super slecht droog en smakeloos geen kruiden en veelste lang doorgebakken echt belachelijk voor de prijs

, 12-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De frietjes waren koud en het vlees te gaar. Voorgerechten waren heerlijk, stokbrood vers en van alles was meer dan voldoende aanwezig. En de gratis ijsbeker was een grote verrassing voor de kids! De bestelling kwam wat later, hierover is keurig gebeld. Heel vriendelijke bezorger!!

, 11-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de levering en hoe eea was verpakt was keurig. Niets op aan te merken. Het eten was lekker behalve de garnaaltjes, die hebben we niet opgegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Besteld en thuis laten bezorgen bij Gossi Uden. Was echt heerlijk en netjes op tijd geleverd voor ons zeker voor herhaling vatbaar!

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de friet was en is en blijft erbarmelijk slecht, vandaar dat ik steeds een kleinere portie bestel zoals u kunt zien.

, 05-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De frietjes waren erg vet en niet knapperig. De kwaliteit van verschillende gerechtjes viel tegen, garnaaltjes met geen smaak. Teleurstelling bij deze bezorging. Prijs kwaliteit verhouding kwam niet overeen.

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlees van de mixer grill was niet lekker, taai en geen lekkere geur, niet smaakvol

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging prima en snel! Maar frites waren zo goed als koud, dus taai. Kip is niet wat het geweest is, lijkt in niets op de Chicken off the nail die ik gewend ben te eten bij Gossie, heel jammer.

, 29-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben samen met zussen en zwagers heerlijk thuis gegeten, Onze bestelling was keurig op tijd en geweldig van kwaliteit, precies zoals we van Gossimijne gewend zijn. Complimenten!

, 29-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd erg lekker en op tijd bezorgd

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Frietjes leken of ze al 2x eerder gebakken waren. En de biefstuk die ik medium rare had besteld, was helaas goed doorbakken. Helaas geen goede ervaring gehad deze keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was lekker en netjes verzorgt...geniete geblazen !!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en zeker genoeg. Gewoonweg super .... en ook op tijd geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pepersteak in medium besteld, maar was gortdroog en doorbakken. Ook de kip was bijna niet weg te krijgen zo droog. Daarnaast zat er geen dressing over de salades en was het gewoon droge groenten bij elkaar. Tot slot ook nog eens 3 gerechten niet geleverd en een half uur te laat. Na een belletje kwamen ze dit wel brengen. We zijn anders van Gossimijne gewend.

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

SUPER SUPER! Wij bestellen eigenlijk iets te graag bij Gossimijne. Maar het is ook echt de moeite waard. Lekker eten. Grote porties.

, 21-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was niet meer warm genoeg.

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

weer erg lekker, en snel bezorgd, friet was niet zo hard gebakken als gevraagd! en we kregen een gratis borrelbox erbij, maar die waren ze vergeten, maar.... een paar minuten later werd deze zelfs nagebracht!! heel netjes, dank!

, 15-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles naar wens,

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging prima op tijd. Eten was heerlijk

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd prima service en heerlijk alternatief ten opzichte van andere bezorgmaaltijden. Voor mijn smaak net wat teveel vet en olie maar prima!

, 02-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed service, lekker eten en genoeg eten, blij met een extra toetje wat erbij zat. Leuke actie

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten met takeaway!!

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer erg lekker! en teveel! :) Vorige keer was de friet wat hard gebakken, maar nu helemaal goed!

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer slechte friet echt niet te eten zo hard droog en zout Borrelbox ontbrak Wel snel geleverd

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed op tijd bezorgt! Mijn vriendin en ik hadden allebei de carpaccio XXL Mijn vriendin vond de carpaccio te dik gesneden en heeft het niet opgegeten, ik vond het prima gesneden, smaken verschillen nu eenmaal.

, 24-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker mals vlees, ieder eigen salade en saus erbij, ruim voldoende friet. En super goed glutenvrij geregeld. Top! Online bestellen werkt goed, alleen jammer dat zsm 1,5 uur later was, maar dat was op vaderdag te verwachten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit en snelle service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ten opzichte van wat we gewend zijn viel deze bestelling ons tegen. De friet was héél hard (en tot onze teleurstelling niet meer gekruid, haha), maar de carpaccio was érg zout en heel veel vlees tov de salade.

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas de chilimayonaise vergeten. De friet was echt veel te veel voor 1 persoon. Verder was alles echt super.

, 17-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen hier regelmatig. Altijd erg lekker geweest. Laatste paar keer bevalt het helaas steeds iets minder. Gisteren was het eten gewoon slecht. Vlees was goed, alles daarom heen niet. Van het stokbrood en het ontbreken van de kruidenboter daarbij, tot de frietjes en het nagerecht allemaal niet zoals wij dat gewend zijn en wat je mag verwachten.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt veel te harde frites

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben voor het eerst het tapas vlees menu voor 2 personen uitgeprobeerd en het was heerlijk! Goede porties en heerlijk vlees, voor herhaling vatbaar! Ook leuk dat we er een gratis gerechtje bij konden kiezen. Bezorgtijd werd ook netjes aangegeven en klopte precies. Enige gerechtje wat iets tegenviel was de Thaise salami salade, we konden er niet veel 'Thais' in terug proeven :p

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Jammer dat de friet vergeten was. Deze werd uiteraard netjes nageleverd maar toen was het hoofdgerecht al bijna op / koud.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, bleef heel goed warm in de daarvoor bestemde bakken!

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Lekker eten en snelle services!

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De spareribs waren weer super. Een kleine opmerking : de frietjes waren deze keer een beetje hard. Jammer.

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goed verzorgd lekker zoals we gewend zijn bij jullie mooi op tijd een 9 zeker verdiend

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De zalm was erg droog. Geen feta en pesto te vinden. Weinig tandoori smaak bij de Chicken off the nail Friet was hard. Dit was een teleurstelling ten opzichte van de vorige keer dat we besteld hebben

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals verwacht is de bestelling (Sate vd haas en mixed grill) weer mooi op tijd bezorgd. De kwaliteit Van het eten was top.

, 10-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top gegeten weer en bezorgd binnen 25 minuten!!

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was helaas niet meer warm en het vlees een beetje uitgedroogd. Kwaliteit daarom helaas slechter dan wanneer je in het restaurant eet. Bezorging duurde iets langer dan aangegeven.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk gegeten van de borrel box, helaas zat de saus van de chicken off the nail er niet bij maar de gratis perzik parfait was top als extra

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgt maar er zat weinig smaak aan. Vlees weinig gekruid, satesaus en salade slecht van smaak. Prijs / kwaliteit slecht! Zeker NIET voor herhaling vatbaar (voor ons).

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

5 sterren als het eten iets warmer was geweest.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en werd keurig op de aangegeven tijd bezorgd.

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden wat te vieren! Heerlijke voor- en hoofdgerechten gegeten. Goed rekening gehouden met glutenvrije maaltijd. Tip; Klein briefje erbij met opwarm tips. Tot een volgende keer!

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk lekker eten, vond de normale frietjes better dan de gebruikelijke steak/oma's frieten. Waren krokant en niet slap

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk, we misten alleen de gossi saus bij de gerechten, vooral bij de mixed grill was dit echt jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was TOP ga vooral zo door.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super eten complimente aan de kok.en de rest van het team

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was de 1e keer dat ik bij jullie bestelde , was heerlijk , en goed geregeld zoals ik het wilde

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super snelle en nette bezorging. Sommige gerechten waren erg lekker, helaas waren 2 gerechten minder lekker. De kip was erg droog en de Javaanse sate was niet lekker. Wel ruim voldoende per persoon!

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldige service weer van enthousiaste Elna die met versieringen en al het heerlijke eten netjes kwam afleveren precies op tijd! Alles tiptop!

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Salades waren heerlijk. Vlees was prima. De frites waren wel wat taai geworden

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima levering (snel zelfs) Heerlijke salades Lekker van smaak.

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom: top! Snelle bezorging, kwaliteit super. Bik Gossi hebben ze het echt goed voor elkaar.

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd bezorgd .. Mix tappas gerechten .lekker en voldoende. Er zaten 2 koude gerechten als vooraf bij .warme gerechten werden eigenlijk wat te koud hierdoor door de tijd van bezorgen en consumeren.

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De burger van mijn vriend zag er nier erg presentatief uit. De kleur geeft er ook niet echt in mee. De heksensteak kwam eerder uit de magnetron dan van de grill en de friet was volgens mij tot 3x toe gebakken, zo hard en taai was het. De carpaccio was redelijk alleen viel het zwaar op de maag, want de dressing had meer olie dan smaak. Al met al was het dit keer heel erg jammer. Dit is niet de eerste keer dat het slecht is helaas. Wij hebben besloten niet meer te bestellen bij gossimijne uden.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima gegeten, snel en goed bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, super snel, geweldig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en op de afgesproken tijd. Eten wat nog goed warm en was erg lekker.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Absoluut voor herhaling vatbaar! Erg lekker en bezorging helemaal super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten voor een klein prijsje. We houden van frietjes en mayonaise, maar zelfs deze hoeveelheden zijn voor ons best wel veel. Bezorging binnen 15 minuten. Echt super snel!

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was netjes op tijd geleverd en ook nog lekker warm. Het eten was ruim voldoende.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon goed en lekker. Net wat andere smaken dan je zelf gewend bent, net dat beetje extra! We missen de gezelligheid van het restaurant natuurlijk wel, maar voor deze tijd een echte aanrader!!

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk geeten.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was keurig op tijd, netjes neergezet en het was zeer smakelijk. Natuurlijk veel te veel maar wel erg lekker.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, ook leuk dat er nog een gratis bijgerechtje bij zat. Echt top!

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles prima in orde. Heerlijk gegeten. Bezorging op tijd.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel bezorgd, ( net als de week ervoor) en wederom een erg grote portie vlees!!! en lekker natuurlijk!!

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer als vanouds. Heerlijk gegeten en super op tijd geleverd. Ga zo door dan doen wij het ook. Top. Aanrader.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk. En precies optijd bezorgd. Voor herhaling vatbaar

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gerechten en prima op tijd bezorgd.

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker en mals vlees

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer genieten, lekker grote porties en zoals altijd heerlijk op smaak! Hopelijk snel weer op locatie maar dit was thuis ook heerlijk’

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De losse salade in een bakje heeft een specifieke dressing. Ik vond hem niet lekker misschien los er bij doen net zoals de croutons deze waren niet meer krokant of weglaten.

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super super. Het zwarte broodje Van de hamburger mag wel een gewone zijn. Heeft weinig meerwaarde.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was goed deze keer .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb genoten van mijn Javaanse saté. Snelle vriendelijke bezorger, prettige communicatie. We gaan binnenkort zeker nog iets bestellen! P.S. heul lekkere friet ;-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker maar waarom alles zo ongezond zout

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de 3e keer tijdens de coronacrisis eten besteld en ook de 3e keer was het weer geweldig.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en fijne bestel procedure. Eten vonden wij een beetje tegenvallen. Veel harde frieten, de broodjes op de hamburger waren “gompig” en de salades waren hetzelfde.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten elke keer weer. Bezorging erg snel heel fijn!

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vanavond de tapas mix besteld, deze kwam keurig op tijd bezorgd en was heerlijk warm! Goed rekening gehouden met wensen en extra stokbrood gekregen in plaats van carpaccio! Zeker een aanrader om thuis culinair te genieten van heerlijk eten.

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was ontzettend lekker, mooi op tijd geleverd en nog goed warm toen het geleverd werd. Wij zijn heel tevreden!

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onze bestelling gedaan op zondag om 17:55, daarna de melding dat het om 20:05 afgeleverd zou worden, kregen telefoontje dat het om 20:10 nog 20 minuten zou duren. Uiteindelijk 2,5 uur gewacht op onze bestelling en een extra fles wijn als "troost". Eten was koud, friet slap en 2 treurige bakjes sla. Nooooooit meer Gossimijne!! Eigenlijk geen sterren maar 1 is het minimum pfff

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak was hoe, had iets warmermogen zokn

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Leuke verassing, de fles wijn voor Moederdag! Het wachten duurde lang, het duurde even voordat we ons eten hadden. Dat was pas rond half 10, terwijl we om 8 uur hadden besteld. Verder was het dik in orde!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was een tegenvaller, duurde veel te lang voor dat het bezorgd werd. (2,5 uur) als ze bij het bestellen een tijd hadden gegeven , had ik de bestelling nog kunnen annuleren. Eten is te koud als het bezorgd wordt. Dit was eens maar nooit meer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit én bezorging waren echt prima. Alleen hadden we andere frites verwacht, namelijk de dikke en gekruide friet-staafjes van eerdere (afgehaalde) bestellingen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond het jammer dat we om 18:00uur bestelde en na de betaling pas wisten dat het eten er om 19:45 zou zijn. En dat vonden we veelste laat dus het eten afgebeld. Was fijn geweest als die indicatie vooraf werd aangegeven. Had iedereen een hoop moeite gescheeld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was 2 uur later maar snap dat dat kan door Moederdag. Idee dat ik minder vlees had als normaal en bijna geen dressing op salade voor de rest fijn dat we elkaar zo kunnen helpen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling kwam een uur te laat. Na een half uur gebeld en werd gereageerd alsof het de normaalste zaak van de wereld was. De bestelling was nog niet weg. Kwamen er binnenkort aan. Na een half uur was het er. Het was nog net een beetje warm. Voor ons geen succes dus...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was wel smaakvol maar alles nagenoeg koud. Frietjes ook koud en daardoor taai. Bezorging 1,5 uur te laat. Er is wel gebeld dat het wegens drukte uitliep.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Ondanks dat het uitgelopen is toch lekker kunnen genieten van Moederdag diner. Ze hadden netjes gebeld dat de bestelling later kwam. Voorbeeld voor anderen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was koud en een half uur later als afgesproken. De mail dat het eten onderweg was kregen we een uur later als het eten. We werden verwisseld met de buren. En het bestelde moederdag kadeau hebben we ook niet gehad. Ik hoop dat jullie een reactie laten horen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit was de eerste keer dat ik in deze moeilijke tijd een maaltijd bestelde. Moederdag was de aanleiding en een ondernemer steunen gaf me een goed gevoel. Nou dat gevoel heeft zicht dubbel en dwars terugbetaald: Vooraf prima en persoonlijke toelichting op de mogelijkheden, gelukkig voor Gossimijne was het druk, maar ik werd keurig en tijdig gebeld dat onze bestelling later zou arriveren. En toen de bestelling kwam was het feest. Lekker eten, leuke moederdagverrassingen. Heel erg bedankt Gossimijne Uden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima op tijd op de afgesproken tijd geleverd. Leuke moederdag cadeau erbij. Helaas was de friet te oud , niet lekker vers gebakken

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goede service. Eten was lekker, warm en op tijd. Leuk Moederdag cadeau erbij en goed naar de opmerking gekeken. Fijn, dank jullie wel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben genoten! Ook mooie moedersdag attentie ! .... ( Jammer geen mayonnaise bij bestelling ...) De bestelling veel te laat: (50 min). We snappen dat het druk was maar een telefoontje of mail was fijn geweest om te weten wanneer bestelling wel zou komen . Maar het eten was heerlijk en warm !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heel lekker en goede porties, bijna teveel eigenlijk. Zeker de moeite waard om nog een keer te bestellen. Complimenten Alles was ook nog goed warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en perfect op tijd bezorgd

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is snel bezorgd en zo ook lekker!!! De reservering begin juni staat!

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk, keurig op de afgesproken tijd afgeleverd.PRIMA

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was erg snel bezorgd. Het was smaakvol en meer dan genoeg. Het gratis bijgerecht was eigenlijk zelfs wat te veel. We hebben heerlijk thuis "uit" gegeten!

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlees was genoeg en lekker maar salade en het gesneden stokbrood was ver onder de maat. Ben anders gewend van jullie

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd, goed en genoeg eten We komen ook een keer in de kerkstraat als het kan. TOP

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

als vake klant bij dit restaurant ben ik heel blij dat ze zelfs tijden deze crisis nog steeds geweldig eten kunnen maken en bezorgen. het eten was zo lekker ik moest bijna overgeven van hoeveel ik had gegeten.

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

we vonden de dressing op de carpaccio iets te royaal. Verder top!!

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijk personeel Eten smaakte erg goed

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het smaakte heerlijk, was voldoende voor tweeën. Prijs kwaliteit was goed. Voor herhaling vatbaar!

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, perfect op tijd geleverd! Wij bestellen zeker nog een keer.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en sneller bezorgd dan verwacht

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De chorizo was niet echt lekker, en met slimmere verpakking zou je veel minder plastic afval krijgen

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, prima service. We hebben genoten.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bananenmousse was heerlijk als extraatje!

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlees was erg droog gebakken.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op de spareribs had meer marinade/ saus gemogen. Verder hebben we lekker gesmuld.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en goede bezorging

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snel bezorgd en het eten is altijd heerlijk...genieten thuis

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nette bezorging en eten was heerlijk.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, Tapas mix voor 2 personen. Alle gerechten waren lekker en ook voldoende voor 2 personen. Aanrader!!

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Twee porties Varkenshaas sate besteld met frites. De varkenshaas was taai. Leek wel opgewarmd in de magnetron. De frites was wat ons betreft te donker en te hard. De gratis meegeleverde borrelbox bevatte 4 bitterballen die werkelijk geen smaak hadden ( na één hap alle vier bitterballen weggegooid). Kortom was geen succes. Had ik het eten zo in het restaurant gekregen had ik het teruggestuurd naar de keuken. Enkele weken geleden Tournedos met frites laten bezorgen en dat was prima. Ook eerder in het restaurant prima gegeten.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en snelle levering toppie

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben onze speciale dag feestelijk af kunnen sluiten. Het aanbod was ruim voldoende, netjes vacuüm afgesloten en het extra bijgerecht kwam voor ons goed uit. Smaak was prima. Wij hebben ervan genoten.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger kwam te vroeg, we hadden besteld op een bepaald tijdstip en 10/15 min hiervoor was ons eten al geleverd. Daarnaast kregen we friet welke ons inziens al meermaals was gebakken, zo hard dat t helaas was. Terwijl Gossi normaal echt heerlijke frietjes heeft, daar was nu weinig van te merken... Vlees en het Gossi mikkie feestje was daarentegen gewoon grandioos zoals we gewend zijn!

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gossi’s mix tapas voor 2 personen thuis laten bezorgen . Zo lekker !!!!!!

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben er van genoten, goede variatie tapas van vlees, vis en mix. Overigens duurde de bezorging korter dan was aangegeven en dat is natuurlijk tof.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen vaak bij jullie, altijd erg tevreden maar nu was het vlees van hamburgers en tournedos echt te rood en de normaal heerlijke friet was hard, leek alsof het voor de tweede keer was opgewarmd . Rest was weer heerlijk

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, snelle en stipte bezorging!

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alles goed

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk gegeten!

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed verzorgd, ruime porties, erg lekker

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nu was het eten lekker warm en het smaakte prima.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was allemaal super lekker. Netjes bezorgd en op tijd. Een aanrader.👍🏼

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gossimijne is toch wel echt onze favoriet met de heerlijke afhaal maaltijden in deze tijd. Gewoon perfect!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, eten werd snel bezorgd (ruim binnen de aangegeven tijd van een half uur) En kregen er zelfs extra borrel hapjes bij. Smaakte allemaal erg lekker en ruim voldoende per persoon

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas zaten de uienringen niet bij de bestelling. Kreeg netjes een mail dat ze onderweg waren voor de bezorging En netjes op de afgesproken tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd afgeleverd en warm en het was heerlijk. Inclusief doekje voor bij de spare ribs

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer overtuigd van kwaliteit en lekker, nadat we vorige keer helaas na lang wachten koud (en taai) eten hadden ontvangen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk. Bezorging perfect. Netjes op tijd en alles was goed warm. Zeker een aanrader ! Veel succes en vooral sterkte in deze bizarre tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sate was perfect en de portie ruim voldoende. De friet vonen wij niet lekker, deze was droog en melig bijna allemaal weggegooid. Is het mogelijk om andere soort friet te bestellen ?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijzonder teleurstellend. De helft van onze bestelling was niet meegeleverd en moest worden nabezorgd. De saté en friet waren erg lauw. Helaas een grote tegenvaller, en dan is het duur voor wat je krijg en mag verwachten .

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is goed heet bij levering. Goede smaak Goede porties

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was er erg snel en het was super lekker! Zeker voor herhaling vatbaar!

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De smaak en kwaliteit van bereiden en bezorgen was prima.

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom weer heerlijk gegeten. Alleen wel jammer dat de hollandaise saus waterig was. De pangafilet is ook al waterig van zichzelf dus de saus mag zeker wel wat steviger gemaakt worden. Maar elke keer zeg ik toch GOSSIMIJNE da's lekker!!!

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De vegetarische lasagne was weinig bijzonder en bevatte nauwelijks groente. Nauwelijks een reden om "uit eten" te gaan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De frietjes en varkenshaassaté waren erg lekker. Het gratis stokbrood met aïoli ook lekker en leuk. Wij waren niet zo kapot van de hamburger (er zat een rauwkostsalade op die wij niet lekker vonden). Liever een wat simpelere burger, maar dat is meer persoonlijke smaak. Verder zeer tevreden.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had een mixed grill besteld en als optie Rare. Het eten was echter doorbakken en niet meer op temperatuur, lees lauw. Daarnaast een tip om broodjes hamburger van een kindermenu niet te voorzien van zwarte broodjes. Het ziet er voor de kids niet aantrekkelijk uit en wilde het dan ook niet opeten.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

in 1 woord fantastisch !!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect verzorgt, wij hebben heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij waren blij met de uitstekende bezorging, vriendelijk en op het afgesproken tijdstip. Het eten was lekker en zeker genoeg. De Javaanse saté was erg lekker en mals! De kip viel een klein beetje tegen: een beetje droog en er had iets meer tandorisaus bij mogen zitten. De borrelbox daarentegen, die we er gratis bij kregen, was dan wel weer een extra verrassing en erg lekker. Heel fijn dat daar rekening werd gehouden met de persoon die geen kaas eet. Kortom: een goede ervaring en we zullen zeker nog eens bestellen. Sterkte in deze tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stonden aan de deur en werden toch geholpen. Besteld via de site en buiten gewacht tot het eten klaar was. Vriendelijk personeel!

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De spare ribs waren erg vet. Dit was echt niet lekker. Wij bestellen vaak bij gossimijne, eerder nog geen klachten gehad.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer iets besteld voor thuis bezorging en was TOP! Eten was erg lekker en bezorging keurig op tijd. Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2x saté besteld. Zat bij 1 geen saté saus over het vlees. Gelukkig 2x hetzelfde besteld, dus saus over de 2 porties kunnen verdelen waardoor op zich geen probleem. Verder prima! Lekker en bezorging keurig op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De steak was prima, complimenten hiervoor. De spareribs hadden over het algemeen te veel stukjes vet. Het vlees zelf was prima. Jammer dat er veel vet verwijderd moest worden.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het Vlees wordt goed gebakken. Niet te lang ook niet te kort. Zoals het hoort...

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer lekker, alleen de frietjes mogen echt wel meer gekruid zijn 😀 Al op tijd besteld en rond kwart voor 7 heerlijk warm bezorgd.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten ,ik heb (gossi)mijne vrouw verrast .jullie bedankt iedereen tevreden ;)

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Daar kunnen de rest van de vaste bezorging maaltijd bedrijven in Uden nog wat van leren

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sparen ribs waren erg vet helft niet op gegeten. Jammer....

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit op zich prima maar daar betaal je ook zeker voor. Het vlees was niet echt warm maar da's misschien ook de afstand van locatie naar ons adres. 1 bijgerecht niet geleverd maar zonder overleg iets anders gebracht. Als een bijgerecht als hoofdgerecht wordt gegeten door ziekte is dat niet prettig. Er was dan voor iets anders gekozen. Als er een volgende keer komt dan graag mondeling overleg als iets niet aanwezig is.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op tijd en netjes bezorgd, Kwaliteit van het eten is prima, we waren wel blij geen voorgerecht te hebben besteld. Inherent aan het bezorgen is het eten toch redelijk snel afgekoeld. Iets meer salade? ( gewoon omdat hij zo lekker is). Tip: Ik had best een fooi willen geven, maar dat kan nu niet. Optie ‘fooi’ erbij bij het afrekenen? Toch komen we het allerliefst weer echt bij jullie eten als het weer kan!

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vorige keer hetzelfde besteld maar toen was het veel lekkerder

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op tijd geleverd, lekker eten en meer dan genoeg. Dag daarna nog de spareribs opgewarmd!

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit en correct bezorgd. Was ook keurig op tijd

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekkere saté van de haas en heerlijke satésaus. Keurig geleverd conform gevraagd tijdstip.

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Maaltijd besteld en laten bezorgen voor onze ouders i.v.m. 50 jarig huwelijk. Door de crisis maatregelen konden we niet naar Gossi dus hebben we Gossi maar laten komen. Onze ouders hebben er van genoten; lekker, vers en door medewerkers van Gossi ook nog eens leuk en feestelijk verpakt! Dank je wel.

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, zelfs sneller dan bij bestelbevestiging aangegeven, waarvan ook melding gekregen. Kwaliteit zonder meer prima.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgde heerlijke maaltijd. Goed op temperatuur en ook over de frites zijn wij tevreden.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tevreden

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling was voor mijn ouders. Bij de opmerkingen had ik wensen aangegeven. Daar werd ik nog over gebeld en de wensen konden probleemloos worden ingewilligd. Fantastische service, levering netjes op tijd en het eten heeft mijn ouders heerlijk gesmaakt!

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nette jongeman. Hield zich netjes aan de huidige regels.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Toppie in deze tijd zelfs snelle levering en aardig , en zeer lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het voorgerecht was redelijk, het hoofdgerecht was koud en niet gaar, en nagerecht was goed. Bezorging netjes op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op pasen vooruit besteld om het eten om 20 uur te laten bezorgen. Stond er om 19:55 erg lekker eten voor ons klaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Namens mijn vader, wil ik zeggen dat het diner er perfect uit zag en heerlijk was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en keurig op tijd

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste keer door jullie thuis laten bezorgen. Het is helaas niet voor herhaling vatbaar! Al het vlees en ook de friet waren praktisch koud. Erg jammer! Dus helemaal niet kunnen genieten van ons etentje.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was exact op tijd en vriendelijk. Het eten was echt heerlijk. Aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Frietjes waren erg droog, die hebben we aan de vogels gevoerd! En, als verrassing 4 borrelhapjes, terwijl we drie menu's hebben besteld, raar om te verdelen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk! We hebben genoten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed verzorgd door gemotiveerde vakmensen. Netjes op tijd, netjes afgeleverd. Lekker gegeten. Ga zo door in deze ook voor jullie zo moeilijke tijden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel geleverd en de smaak was ook erg goed

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was lekker. We kregen gratis een borrelbox, maar het enige dat er bij zat waren 4 balletjes?? En we zijn met 5... maar het ging ons niet om de borrelbox maar om het eten

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en op tijd

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker gegeten! Meedenkend personeel en de bestelling was netjes op tijd!

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spareribs waren vorige week beter bereid. Het vlees zat nog te vast op de botjes

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer erg lekker...

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was perfect. De hoeveelheid meer dan voldoende

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Alles netjes op tijd geleverd en goed warm.

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hoofdgerecht en toetje waren heerlijk, kleine opmerking: het filetlapje bij de mixed grill mag wat kruidiger zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging! Wij hebben genoten van de heerlijke mixed grill.

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was er snel en het was allemaal even goed! Leuk dat we een gratis cheesecake kregen

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima verzorgd, goed op tijd en lekker eten!

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende service! Het bbq pakket werd thuis afgeleverd met goed vlees, heerlijke sausjes en stokbrood. Ze hadden een leuke attentie bijgevoegd voor onze jarige job. Aanrader voor deze bizarre tijd om toch lekker gezellig te eten.

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was helemaal top

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en heel op tijd met de bezorging. Bij de bestelling had ik doorgegeven dat er een jarige was. Dus met ballonnen en vuurwerkfontijn voor op een dessert werd het geleverd. Superleuk en heel erg bedankt voor dit extraatje!!

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker, alleen vind ik er te zout. Verder top verzorging!

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd volgens afspraak en heerlijk gegeten! Complimenten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd, alles goed op smaak, nog mooi warm, de friet was alleen hard.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super service! Het was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Friet mag wel wat zachter. We vonden hem beide aan de harde kant . Eten zonder geluid was niet mogelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was erg lekker en vooral nog goed warm bij thuisbezorgen! De bezorging was prima en op de juiste afgesproken tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en smaakte weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

+De bestelling was snel, sneller dan aangegeven. +De bestelling was compleet. - De bestelling was onvoldoende warm. - Het vlees was deels behoorlijk droog. - De Frites waren te krokant/door gebakken! Wij gaan geen online/bezorg bestelling meer plaatsen

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super, lekker gegeten was goed warm bij leveren. Netjes dat je een mail krijgt dat ze onderweg zijn. In deze quarantaine tijd toch iets positiefs voor beide partijen 👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was gossimijnes lekker !!

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, lekker veel ook. Bezorging zoals afgesproken. Lekker gratis punt citroentaart erbij

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd bezorgd. Prima eten 😀

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onverwacht snelle bezorging met een extra verrassing bij de bestelling. De frietjes waren niet warm meer.

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker gegeten. Alleen veel te veel. Zonde om zoveel weg te moeten gooien. Ik zou het fijn vinden als er bijv maar 1 zakje friet bij gezeten had, ipv 2. Kan dit toegevoegd worden aan het assortiment? Friet was wel super lekker!!!

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke saté! ook erg ruime portie. fijne bezorgservice in deze corona periode. minpuntje, te weinig friet voor 3 personen. en de salade was warm , dus niet te eten, door dat hij in t zwarte bakje zat langs de sate. misschien beter om apart te serveren?!?

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, voor herhaling vatbaar.

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was perfect en het eten was heerlijk!

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De carpaccio en de saté waren heerlijk. De champignons in gekruid gehakt waren flauw en waterig. Ook een laag vocht in het bakje.

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

T was snel koud

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service en het was heerlijk! Dank

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

netjes op de hoogte gehouden worden en bezorgd zoals beloofd. Gewoon lekker eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een klein puntje van verbetering. In de bestelling mochten we aangeven hoe we het vlees gebakken wilde hebben. We vonden op de verpakking niet terug welke maaltijd medium was. Tevens zou bij een surprise mixed grill het leuk zijn als er toch ergens vermeld zou worden welk vlees je uiteindelijk eet! Voor de rest een bijzonder smakelijk maaltijd gegeten, goed verzorgd! Voor herhaling vatbaar!!

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

kwaliteit was minder dan we gewend zijn. Harde stukjes in sparerib en eten was ook niet echt warm meer.

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was er vlug en het was verrukkelijk. Bedankt en succes !

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top! Heerlijk gegeten, volgens afspraak op tijd bezorgd, super!

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. De bezorging is super, alleen vanwege de Coronavirus is de wachttijd nu iets langer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Saté was erg lekker. Maar de frietjes waren extreem gekruid met veel te veel zout. Bestelling kwam op tijd en prima temperatuur.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super service, op tijd ons eten gekregen. En super dat jullie er iets gratis lekkers bij deden. Wij hebben heerlijk gegeten en gaan zeker nog vaker bestellen bij jullie in deze gekke, nare tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging perfect. Kwaliteit eten is zeer goed. Volume is voor ons genoeg.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heel lekker en meer dan genoeg. De bezorging verliep heel soepel, wij zijn helemaal tevreden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlees was niet goed doorbakken Rauwkost smaakte bedorven Heb eerder besteld en toen was de kwaliteit stukken beter

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend bezorgd en eten was heel lekker ik ga zeker vaker bestellen bij jullie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten, mocht wel wat meer zijn. Bij bezorging helaas een deel in de auto blijven staan. Maar dit kwam ze gelukkig vrij snel brengen na het telefoontje.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het vlees was heerlijk , maar de friet was veel te hard en te gekruid, en de kinderen kregen ze niet eens door gebeten helaas, verder was de service goed.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima! Heel lekker! Wellicht aandachtspunt voor de bezorging in deze tijd: bezorger zou bv net zoals bezorgers van thuisbezorgd handschoenen aan kunnen doen en het eten neerzetten ipv aangeven, zo doen nu ook alle pakketbezorgers het....

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten!

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was goed van smaak maar niet warm. Met name het vlees was lauw i.p.v. lekker warm. Indien nog niet beschikbaar, is het wellicht een idee om te kijken naar warmhoud mogelijkheden tijdens bezorgen.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben met ons zessen heerlijk thuis (uit)gegeten . Op tijd bezorgd en warm....heerlijk. Zo toch nog een fijne verjaardag gehad. Dank je wel Gossimijne

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes voor de doorgegeven tijd geleverd. En het eten was erg lekker!

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was ontzettend lekker, bezorging ruimschoots op tijd!

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, goed warm en ruim voldoende!

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde vrij lang, op zich geen probleem maar dit is niet zichtbaar tijdens bestellen. De bezorgtijden komt later via de mail. Het bezorgde eten was niet heel erg warm meer.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten niet bijzonder vlees taai, friet enorm zout!

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en super geregeld

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heel lekker, en een mooie hoeveelheid.

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was naar wens

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was prima. Helaas was de soep en de extras lauw. Garnalen waren te koud en er zat geen smaak aan. Carpaccia was prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

keurig op tijd, goed gegeten, omdat het bezorgd werd was het vlees iets minder warm maar dat is wel begrijpelijk. Zeker voor herhaling vatbaar!

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg lekker, de frietjes en de salade 5 sterren. De saté was lekker. Het vlees was heerlijk alleen de satésaus vond ik persoonlijk niet zo lekker (7).

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk Dames en heren, wij hoeven niet te koken en jullie kunnen door in deze rare tijden. Succes!!

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren voor de eerste keer bestelling thuis laten bezorgen door Gossiemijne, we hebben er van genoten en is zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker, keurig vacuum verpakt en bezorgingen zijn perfect via de regelgeving van dit moment👍 Ga zo door en sterkte in deze moeilijke tijd😃

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten. Goede, smakelijke zeer voldoende porties. Enigste opmetking: iets meer saté saus en e meer saus bij spareribs is gewenst. Sukses in deze moeilijke tijden. Bezorging: precies op gewenste tijdstip.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was afgekoeld terwijl we redelijk dichtbij wonen en fijn dat bestelling eerder kwam maar tijdsverschil was groot 1 uur. Verwachtte bezorgtijd in mail kreeg ik 21.05 en het was er 20.00 uur!

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks de drukte wederom super lekker gegeten. Mooie (thuis) oplossing voor deze tijd.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk, had alleen iets warmer mogen zijn. Misschien een idee om een thermotas te gebruiken voor transport.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alleen jammer dat jezelf alles zelf nog moest opwarmen ca grillen. Dat hadden jullie wel even erbij mogen zetten. Voor de rest alles was beerlijk

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker, de bezorging kwam op de genoemde tijd.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten Goed op afgesproken tijd

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Bezorging was precies op afgesproken tijd.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij deze wil ik jullie bedanken voor de zeer goede gourmetschotels, deze waren van uitstekende kwaliteit en zeer royaal. Normaal zouden we voor mijn verjaardag uit eten gaan maar dat kon niet vanwege de huidige situatie in Nederland. De ballonnen bij de bezorging maakten dat ik me echt jarig voelde. Bedankt voor het attente gebaar. Hartelijke groeten. Natasja

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal altijd heel erg lekker! Dit keer was de biefstuk aan 1 zijde te zwart waardoor deze een aangebrande smaak had.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlees was al redelijk koud bij aflevering. Tijdens eten moeten opwarmen.

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Frietjes smaakten prima maar waren een beetje te hard. Sate en salade smaakte voortreffelijk.

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fijn dat er tegenwoordig ook in Zeepand bezorgd word! Het eten was heerlijk ennde bezorging super!

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was echt top. We kunnen niet anders zeggen. Heel erg lekker. We zouden eigenlijk gaan uit eten ivm trouwdag, maar dat er in deze nare omstandigheden niet in. Maar dit was een hele goede vervanging, blij dat het zo kon. Al moet ik eerlijk zeggen dat afgelopen jaren bij gossimijne eten bij ons een paar keer was tegengevallen waardoor we al een hele tijd niet meer zijn geweest. Dus was een klein gokje om eten te laten bezorgen. Maar dit hebben jullie nu weer ruimschoots goed gemaakt en we komen zeker weer een keer eten bij jullie of nog een keer afhalen/bezorgen!

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk zeker de moeite waard !!

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede bezorging, snel. Het smaakte heerlijk! Fijn dat we zo toch kunnen genieten van heerlijk eten!

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een etentje kado gedaan aan mijn broer en schoonzus omdat ze gisteren 'getrouwd' zijn. Ons etentje kon nu helaas.niet doorgaan. Super service! Aangebeld met vuurwerk 😉. Ik hoorde dat het heerlijk was! Meer dan genoeg eten!

, 16-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Vanwege de berichten rondom Corona zaten we al de hele dag binnen. Wat een feestje om dan zo lekker te kunnen smullen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond het heel slecht het vlees was koud geen frietjes bij mijn mix grill van 19.95 Gewoon slecht en niet te eten voor ons geen gossie mijne meer

, 15-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima op tijd geleverd. Verbazingwekkend dat ze deze bizar-donkerbruine-harde frietjes de keuken hebben laten verlaten. Dit kan echt niet. Beetje verontwaardigde reactie aan de telefoon maar uiteindelijk is er een nieuwe zak geleverd. Vlees was helaas al lauw bij aankomst.

, 13-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ribbetjes, friet met mayo en gossimikkie met dippers besteld, ribbetjes en friet waren goed warm en verpakt. Maar ribbetjes hadden wel veel vet. Echter geen mayo of dippers erbij, helaas..

, 10-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak is goed, eten mag warmer. Bezorging keurig op tijd, bezorger ietwat onverschillig, eet smakelijk wensen is wel het minste wat bezorger kan zeggen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De maaltijden waren heerlijk. Het was fijn geweest als in de suprisebox verschillende borrelhapjes zaten, nu alleen uiringen en die lusten wij niet.